Stillastående kandidater

Denna funktion påminner rekryterare att ta tag i stillastående kandidater

Aref Abedi avatar
Skrivet av Aref Abedi
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vår funktion "Stillastående kandidater" är utvecklad för att påminna rekryterare att ta tag i kandidater som legat stillastående en längre tid.

Ni väljer själva hur många dagar ni vill att en kandidat ska ligga i ett visst rekryteringssteg innan den markeras som stillastående. Det går även att anpassa antalet dagar för varje rekryteringssteg.

Stillastående kandidater blir tydligt markerade i Jobylon och det är den som står som ansvarig för kandidaten som får mejl när någon är stillastående.

För att läsa mer om hur du skapar rekryteringssteg och stillastående kandidater klicka här.