Byt omslagsbild på din jobbannons

Byt omslagsbild för en specifik annons eller för hela kontot

Sebastian Basauri avatar
Skrivet av Sebastian Basauri
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det går att byta omslagsbild på två olika sätt i Jobylon. Du kan antingen göra det för

alla annonser i kontot, eller för en specifik annons.

Om du ändrar bilden för alla annonser så kommer det enbart att påverka framtida annonser. Om du även önskar att ändra bilden för alla existerande jobb så hör av dig till oss så hjälper vi med det.

Den optimala storleken på omslagsbilden är 1300x360 pixlar.

Byt omslagsbild för hela kontot

• Gå till företagsinställningarna

• Klicka på "Edit" för att redigera företagsinställningarna

• Skrolla ner till omslagsbild och välj fil att ladda upp

• Skrolla ner och spara!

Byt omslagsbild för specifika jobb

• Leta upp jobbet du vill byta omslagsbild på och klicka på "Redigera"

• Gå till "Om företaget"

• Skrolla ner till "Custom company cover"

• Klicka på "Choose file" för att ladda upp en bild

• Skrolla ner och spara!

Det är även möjligt att skapa ett bildbibliotek med omslagsbilder, på så sätt kan du välja mellan alla bilder som är uppladdade i ditt bibliotek.

Om du är intresserad av att skapa ett bildbibliotek så är det bara att du når ut till oss!