Tiimiasetukset

Opi käyttämään tiimiasetuksia. Ominaisuus on tarkoitettu järjestelmänvalvojille tai käyttäjille, joille on annettu oikeus tiimiasetuksiin.

Sebastian Basauri avatar
Tekijä: Sebastian Basauri
Päivitetty yli viikko sitten

Tiimiasetuksista löydät tiedon käyttäjistänne, heidän rooleista sekä esimerkiksi erillisistä käyttöoikeuksista. Voit myös kutsua uusia käyttäjiä sisään tai hallinnoida nykyisiä käyttäjiä. Tiimiasetukset ovat saatavilla järjestelmänvalvojille ja omistajille, sekä käyttäjille, joille on annettu niihin erillinen oikeus. Oikeuksista löydät lisätietoja alta.

Valmiina? Aloitetaan!

Tiimiasetusten löytäminen

Löydät tiimiasetukset klikkaamalla profiilisi kuvaa ja kohtaa "Oma yritys". Klikkaa tämän jälkeen ylhäältä kohtaa "Tiimiasetukset".

Käyttäjien hallinnointi

Kun olet avannut tiimiasetukset, näet listan yritystunnuksenne alla olevista käyttäjistä (kaikki paitsi edustustoimiston käyttäjät). Voit käyttää hakutoimintoa tai "rooli"-suodatinta löytääksesi haluamasi käyttäjät.

Jos haluat muokata käyttäjää tai poistaa käyttäjän, klikkaa heidän kohdaltaan kolmea pistettä ja joko "muokkaa käyttäjää" tai "poista käyttäjä".

To edit or remove a user, simply click on the three dots on the right, and click on either "Edit user" or "Remove user".

Voit klikata "Kutsu uusi käyttäjä" lähettääksesi kutsun. Tässä näkymässä voit kätevästi määritellä käyttäjälle roolin ja voimassaolon. Kutsutulla käyttäjällä saattaa olla tilana "odottaa". Tämä tarkoittaa sitä, että he eivät ole vielä klikanneet kutsulinkkiä ja kirjautuneet sisään Jobyloniin. Voit tarvittaessa lähettää kutsuviestin heille uudelleen.

Oikeudet

Voit antaa oikeuksia jäsen- ja esihenkilötason käyttäjille. Oikeuksien avulla he voivat käyttää toimintoja, joita ei oletusarvoisesti olisi heillä käytössä. Näin voit hallinnoida, mitä kaikkea käyttäjät pääsevät näkemään ja tekemään. Parhaiten oikeudet toimivat esimerkiksi silloin, kun ette halua lisätä käyttäjää järjestelmänvalvojaksi, mutta haluatte, että he voivat hallinnoida esimerkiksi viestipohjia.

Antaaksesi oikeuksia, klikkaa käyttäjän kohdalta kolmea pistettä ja valitse "muokkaa käyttäjää". Valitse tämän jälkeen auki välilehti "oikeudet".

Voit antaa käyttöoikeuden kuhunkin toimintoon klikkaamalla toiminnon kuvauksen vieressä olevaa painiketta. Kun painike on sininen, on käyttöoikeus voimassa. Voit myös klikata painiketta uudelleen, jolloin oikeus poistuu.

Erilaisia käyttöoikeuksia on monia, mutta kannattaa harkita niiden antamista tarkkaan. On hyvä antaa käyttäjille oikeudet vain niihin toimintoihin, joita he oikeasti tarvitsevat.

Rekrytointitiimit

Rekrytointitiimien hallinnasta voit luoda automaation, joka lisää käyttäjän rekrytointitiimeihin automaattisesti. Löydät lisätietoja täältä.