Kutsu kollegoita Jobyloniin

Kasvata tiimiäsi Jobylonissa!

Päivitetty yli viikko sitten

Järjestelmänvalvojana voit muutamalla klikkauksella kutsua kollegoita Jobylonin käyttäjiksi. Ennen kutsun lähettämistä sinun tulee valita käyttäjälle sopivin rooli. Lue lisää rooleista ja käyttöoikeuksista täällä.

Valmis? Kasvatetaan tiimiäsi!

1. Klikkaa profiilikuvaasi oikeassa yläkulmassa.

2. Valitse "Oma yritys" ja sitten "Tiimiasetukset".

3. Klikkaa "Kutsu uusi käyttäjä" -nappia, täytä sähköpostiosoite ja valitse sopiva rooli.

4. Kutsuttu käyttäjä saa sähköpostiinsa ohjeet tilin aktivoimiseen.

Haluatko kutsua käyttäjän vain tiettyyn rekrytointiin? Lue lisää täältä.