Hakemusten jakaminen

Jaa hakemuksia helposti ja turvallisesti

Päivitetty yli viikko sitten

Joissain tilanteissa saatat haluta jakaa hakemuksen tietyille henkilöille, jotka eivät välttämättä ole Jobylonin käyttäjiä. Onneksi on olemassa turvallinen ja käyttäjäystävällinen tapa tehdä tämä ilman, että joutuisit lataamaan tiedostoja tietokoneelle ja lähettämään niitä eteenpäin sähköpostilla.

Avaa hakemus, jonka haluat jakaa ja klikkaa "Jaa" -nappia.

Seuraavassa näkymässä voit valita joko:

Jakaa hakemuksen jollekin toiselle Jobylonin käyttäjälle

Hakemuksen jakaminen tietylle käyttäjälle, antaa käyttäjälle mahdollisuuden tarkastella ainoastaan hänelle jaettua hakemusta. Hän ei näe samaan työpaikkaan tulleita muita hakemuksia. Tämä toiminto on kätevä silloin, kun haluat kutsua muita henkilöitä mukaan haastatteluvaiheeseen. Haastattelijat voivat katsella ja kommentoida niitä hakemuksia, jotka heille on jaettu.

Jakaa hakemuksen ulkopuoliselle henkilölle

Jakaaksesi hakemuksen henkilölle, joka ei ole Jobylonin käyttäjä, klikkaa "Jaa linkki" -välilehteä. Nämä henkilöt saavat suoran pääsyn kyseiseen hakemukseen ilman, että heidän tarvitsee kirjautua sisään Jobyloniin. He eivät näe mitään sisäisiä merkintöjä, kuten kommentteja, vaan ainoastaan itse hakemuksen.

Voi olla hyvä tietää, että URL -linkki on voimassa 30 päivän ajan, mutta tätä rajoitusta voidaan pyynnöstä muokata yrityksenne tarpeen mukaan.

Usean hakemuksen jakaminen kerralla

Myös usean hakemuksen jakaminen samanaikaisesti onnistuu, kun vain klikkaat rastin ruutuun haluamiesi hakemusten kohdalle ja jaat ne jommallakummalla yllä kuvatuista tavoista.