Sollicitanten beheren
Dubbele aanvragen voorkomen
Aino Korhonen avatar
Geschreven door Aino Korhonen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Standaard zal Jobylon voorkomen dat dezelfde kandidaat opnieuw op dezelfde functie solliciteert. Dubbele kandidaten, geïdentificeerd via e-mail, kunnen niet binnen een termijn van 90 dagen op dezelfde functie solliciteren, maar ontvangen in plaats daarvan een geautomatiseerde e-mail dat hun sollicitatie niet is ingediend.

Voor specifieke taken kan de instelling echter worden overschreven door de tijdslimiet te verkorten of te verlengen.

Wanneer u een taak maakt of bijwerkt, vindt u deze configuraties op het tabblad Taakinstellingen, zoals hieronder weergegeven. Vanaf hier kunt u zowel de duur van de dagen wijzigen, zodat kandidaten niet opnieuw kunnen solliciteren, als selecteren welke e-mail ze moeten sturen als ze het proberen. E-mailsjablonen worden zoals altijd geconfigureerd door toegestane gebruikers vanuit uw bedrijfsinstellingen, onder E-mailsjabloon. Lees hier meer over deze functie