Förhindra dubbletter av ansökningar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Som standard förhindrar Jobylon att samma kandidat återansöker till samma position. Dubletter av kandidater identifieras via e-post, och kommer inte att kunna ansöka till samma tjänst inom en tidsgräns på 90 dagar utan kommer istället att få ett automatiskt e-postmeddelande om att deras ansökan inte skickades in.

Inställningen kan enkelt ändras per jobb genom att förkorta, förlänga eller helt ta bort tidsgränsen.

Du hittar denna funktion under "Jobbinställningar" när du skapar eller redigerar ett jobb. Se bild nedan. Härifrån kan du både ändra antalet dagar som förhindrar kandidater från att ansöka igen samt välja vilken e-postmall som ska skickas till dem när de försöker. E-postmallar konfigureras som alltid av användare med behörighet i företagsinställningarna, under Message Templates.