E-postmallar

Skapa och använd e-postmallar för att underlätta din kommunikation med kandidater

Sebastian Basauri avatar
Skrivet av Sebastian Basauri
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Som administratör i Jobylon kan du skapa e-postmallar som både du och andra rekryterare kan använda sig av.

Genom att använda e-postmallar spar du inte bara tid utan du säkerställer även att er kommunikation med kandidaterna är i linje med ert varumärke och interna riktlinjer.

1. Klicka på din profilbild följt av "Mitt företag"

2. Gå till "E-postmallar"

3. Välj om du vill skapa "Standard" eller "bekräftelse" e-postmall. (Du kan läsa mer om skillnaderna nedan)

4. När ni skapar e-postmallar rekommenderar vi att ni använder dig av våra "placeholders" på så sätt håller ni era mejl personliga och mer relevanta till mejlets innehåll.

5. Du kan även ställa in så att kandidaterna flyttas till ett visst steg efter att de fått ett mejl skickat till sig. När du t.ex. skickar ett avslags-mejl är det vanligt att man ställer in så att kandidaten automatiskt flyttas till "Avslag"

Standard mejl är meddelande som du aktivt väljer att skicka ut till kandidater, som t.ex. avslags-mejl.

Bekräftelse mejl skickas automatiskt ut till kandidater när de ansöker till era jobb.