Ladda upp ansökningar

Ladda upp ansökningar till specifika jobb

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du mottagit en ansökning utanför Jobylon så kan du själv manuellt ladda upp ansökningen i Jobylon. Denna funktion är bra att använda om du t.ex. fått en ansökning mejlad till dig, eller om man kommer över en kandidat på annat sätt och vill lägga till den personen i ett passande jobb.

Genom att ladda upp ansökningar i Jobylon ser du till att alla dina ansökningar samlas på ett säkert sätt i Jobylon.

1. Hitta jobbet du vill ladda upp kandidaten till.

2. Klicka på symbolen "Ladda upp kandidat".

3. Om du ångrat dig gällande vilket jobb kandidaten ska laddas upp till, kan du ändra detta längst upp på sidan.

4. Fyll i kandidatens information och ladda upp dokument.

5. Välj vilken status kandidaten ska laddas upp i.

6. Klart!

Uppladdade kandidater är markerade som "Uppladdade" och de mottar självklart inte något bekräftelse-mejl.

Om du letar efter ett smidigare sätt att ladda upp/sourca kandidater på så rekommenderar jag vår Chrome Extension!