Automatisera ditt anställningsteam med regler.

Bjud in vissa medlemmar automatiskt till specifika jobb baserat på kriterier

Aref Abedi avatar
Skrivet av Aref Abedi
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att förenkla och automatisera ditt anställningsteam kan du skapa regler och tilldela dem till medlemmar som ska ha en viss typ av tillgång till olika jobb. Låt säga att din försäljningschef bör ha tillgång till alla jobb inom kategorin försäljning eller så bör din regionchef för Norden kunna se alla jobb samt kandidater inom Norden.

Istället för att behöva lägga till dem varje gång ett nytt jobb skapas kan du skapa vissa regler och Jobylon kommer att se till att rätt personer har rätt tillgång till sina jobb.

Om du har rätt behörigheter, gå till fliken Användarinställningar och redigera användaren som du vill skapa regler för. Som visas nedan, gå till fliken Användarinställningar och skapa den regel du behöver baserat på dina kontokategorier. När du skapar regeln kan du också ange om medlemmen ska läggas till som en medarbetare eller bara ha läsbehörighet.