Dela ansökningar med andra, både i och utanför Jobylon

Dela specifika ansökningar på ett enkelt och säkert sätt

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du behöver dela en eller flera ansökningar kan du göra det med både befintliga användare i Jobylon, men också med personer utanför Jobylon. Genom att använda denna funktion undviker du även att ladda ner och mejla över dokument, vilket gör delandet av kandidater mer säker.

Klicka in på kandidaten du vill dela och klicka därefter på "Dela"

På denna sida kommer du att få två olika alternativ:

Dela ansökan med Jobylon-användare

När du delar en eller flera ansökningar med andra användare kommer de enbart att få tillgång till de delade ansökningarna i det specifika jobbet. Denna funktion är särskilt bra att använda om du enbart vill ge tillgång till kandidater när de befinner sig i ett särskilt rekryterings-steg. Inbjudna personer kan bara se och kommentera de kandidater som är delade med dem.

Dela ansökningar med externa personer

För att dela ansökningar med externa personer som inte har tillgång till Jobylon klickar du på "Delningslänk" På så sätt får man tillgång till ansökan utan att behöva logga in. Ingen intern information som anteckningar kommer att vara synlig, enbart själva ansökan.

Delningslänken är bara giltig i 30 dagar, men kan ändras utifrån era preferenser.

Dela flera kandidater samtidigt

Du kan även dela flera kandidater samtidigt, detta gör du via listvyn.