Feedbackformulär

Strukturerade intervjuer med hjälp av feedbackformulär

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Feedbackformulär kan vara ett sätt att hålla era intervjuer mer strukturerade. Du skapar formulären själv under dina företagsinställningar och väljer därmed vad de ska innehålla, samt hur de ska användas.

Ett sätt att använda feedbackformulär på är att inkludera ett antal förberedda frågor som du vet att du kommer att ställa kandidaten, vilket hjälper dig att hålla en mer strukturerad intervju. Glöm inte då att se till att ställa samma typ av frågor till samtliga kandidater i processen då poängen med en strukturerad intervju är att du ska kunna jämföra kandidaternas svar med varandra.

Ett annat sätt att använda feedbackformulär på är att lista olika egenskaper som är värdefulla för tjänsten. På så sätt kan ni under intervjuns gång checka av och skriva kommentarer om vilka kriterier kandidaten uppfyller.

Om du är intresserad av att veta mer om hur just ni skulle kunna använda feedbackformulär i era rekryteringsprocesser så är det bara att nå ut direkt till er kontaktperson på Jobylon.

Då kikar vi på hur du går tillväga för att skapa och därefter koppla feedbackformuläret till ett jobb, häng med!

1. Klicka på din profilbild i ditt högra hörn följt av "Mitt företag"

2. Gå vidare till "Feedbackformulär" och därefter "Skapa feedbackformulär"

3. Ge ditt formulär ett namn och beskrivning

4. För att lägga till frågor i ditt formulär klickar du på "Lägg till urvalsfråga" nere i det högra hörnet

5. Här får du möjlighet till att välja olika typer av svarsalternativ till dina frågor, välj det som passar just din fråga bäst.

Koppla ditt feedbackformulär

1. För att koppla ditt feedbackformulär till ett jobb börjar du med att redigera jobbet

2. Skrolla ner till "Feedbackforumlär" och välj det formuläret du vill koppla till jobbet, avsluta med att spara jobbet

Har du ett formulär du vill koppla till alla jobb i hela kontot? Eller kanske mer specifikt än så? Tveka då inte att skriva till oss, vi finns att nå i chatt-bubblan nere i ditt högra hörn. 😄