Email- ja kalenterisynkkaus

Lue lisää sähköpostin ja kalenterin synkronoimisesta.

Päivitetty yli viikko sitten

Sähköpostin ja kalenterin synkronointi (Nylas) on yksinkertainen mutta voimakastyökalu. Voit aktivoida joko vain toisen tai molemmat niistä tarpeidesi mukaan. Alla näet esimerkit siitä, miltä synkkaukset näyttävät.

Kalenterisynkkaus - Jos synkronoit kalenterin Jobylonin kanssa, kaikki kalenteritapahtumasi näkyvät Jobylonissa. Jos kollegasi synkronoivat heidän kalenterinsa, voitte nähdä myös toistenne aikataulut:

Sähköpostisynkkaus - Tämä ominaisuus synkronoi sähköpostisi Jobyloniin. Voit siis pitää keskustelut hakijoiden kanssa Outlookissa, mutta näet keskustelut myös Jobylonissa. Oletusarvoisesti vain sinä näet omat viestisi, mutta voit merkitä haluamasi keskustelut julkiseksi, jolloin muut rekrytointitiimin jäsenet näkevät ne:

Yleinen vianmääritys

Pääset synkronoinnin asetuksiisi klikkaamalla profiilisi kuvaketta ja kohtaa "Oma profiili" -> "Yhdistetyt tilit":

Nähdäksesi synkkauksen statuksen, klikkaa kohdasta "Sync settings". Täältä näet synkronoinnin statuksen ja voit tarvittaessa päivittää synkkauksen:

Jos teet muutoksia, muista klikata tallennuspainiketta. Jos tämä ei ratkaise kohtaamasi ongelmaa, voit myös kokeilla poistaa synkronoinnin ja uudelleenaktivoida sen.