Hyväksyntäprosessi

Tästä artikkelista löydät ohjeita hyväksyntäprosessiin liittyen, olitpa sitten luomassa ilmoitusta, tekemässä muutoksia tai hyväksymässä.

Aino Korhonen avatar
Tekijä: Aino Korhonen
Päivitetty yli viikko sitten

Hyväksyntäprosessin avulla yritys voi hallinnoida sitä, mitkä ilmoitukset julkaistaan. Sen avulla luodut työpaikkailmoitukset voidaan lähettää hyväksyntään, ja ilmoitukset julkaistaan vain, jos ne saavat hyväksynnän ylemmältä toimihenkilöltä. Alla käymme läpi, millä tavalla ilmoitus lähetetään hyväksyntään, miten se hyväksytään ja millä tavalla muutoksia voidaan tehdä.

Työpaikkailmoituksen luominen ja lähettäminen hyväksyntään

Kun yrityksellänne on hyväksyntäprosessi käytössä, työpaikkailmoitusten luominen tapahtuu normaaliin tapaan. Kun ilmoituksen tiedot ovat tallennettu, voit klikata "tallenna ja esikatsele":

´

Jos kaikki näyttää hyvältä, voit lähettää ilmoituksen hyväksyntään klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa painiketta "lähetä hyväksyttäväksi":

Tämän jälkeen hyväksyntälomakkeen tulisi avautua. Kunkin yrityksen lomakkeet ovat luotu yksilöllisesti, joten jos tarvitset apua lomakkeen tietojen täydentämisessä, voit olla yhteydessä yrityksesi HR-tiimiin tai Jobylon-käyttäjänne järjestelmänvalvojaan. Täytä lomake huolellisesti, sillä lomakkeen tietoja ei pääse itse muokkaamaan lomakkeen lähettämisen jälkeen. Jos lomakkeessa on jokin virhe, ole meidän asiakaspalveluun yhteydessä, niin voimme korjata mahdolliset puutteet puolestasi 🤗

Kun lomake on täydennetty, klikkaa "Pyydä hyväksyntää", jotta lomake lähtee eteenpäin ensimmäiselle hyväksyjälle:

Jos haluat tehdä työpaikkailmoitukseen muutoksia sen ollessa hyväksyntäprosessissa, löydät ilmoituksen menemällä kohtaan "työpaikat" -> "Luonnokset". Klikkaa kynän kuvaketta, niin pääset tekemään muutoksia. Muutokset tallentuvat, kun klikkaat alhaalta "tallenna", eikä paikkaa siis tarvitse lähettää hyväksyntään uudelleen.

Työpaikkailmoituksen hyväksyminen

Kun olet seuraavana hyväksyntävuorossa, saat sähköpostiisi ilmoituksen hyväksyttävästä paikasta:

Klikkaamalla "Click to view" pääset tarkastelemaan ilmoituksen tietoja sekä hyväksyntälomaketta. Tässä näkymässä pääset myös hyväksymään tai hylkäämään paikan.

Voit jättää hyväksynnän tai hylkäämisen yhteydessä kommentteja, jotka näkyvät myös työpaikkailmoituksen luojalle. Jos siis esimerkiksi hylkäät paikan, kannattaa jättää kommenttiin jokin huomio siitä, minkä vuoksi ilmoitus on hylätty.

Kun olet jättänyt kommentin, voit hyväksyä tai hylätä paikan klikkaamalla joko "Hyväksy" tai "Hylkää":

Mistä seurata hyväksyntäprosessin kulkua?

Jos haluat nähdä, missä kohtaa hyväksyntäprosessi on menossa, tulee sinun klikata ilmoituksen kohdalta kohtaa "hyväksyntäprosessi".

Ilmoituksen löydät, kun menet tarkastelemaan kaikkia työpaikkoja ja klikkaat kohdasta "Luonnos":

Hylätty ilmoitus

Jos ilmoituksesi hylätään jossain kohtaa hyväksyntäprosessia, saat tästä sähköpostiisi ilmoituksen. Sähköpostiviesti sisältää linkin ilmoitukseen sekä mahdolliset kommentit hylkäykseen liittyen:

Linkin kautta pääset näkemään ilmoituksesi hyväksyntäprosessin. Tehdäksesi pyydetyt muutokset, mene kohdan "Työpaikat" -> "Luonnos" kautta muokkaamaan ilmoitusta. Tämän jälkeen klikkaa "tallenna". Sinun ei tarvitse enää lähettää ilmoitusta hyväksyttäväksi uudelleen.

Kun olet tehnyt pyydetyt muutokset, ilmoita tästä ilmoituksen hyväksyjälle, jotta hän voi mennä tarkistamaan ilmoitusta uudelleen. Hyväksyjä pääsee aiemmin saaneensa linkin kautta takaisin hyväksyntälomakkeelle 🙌🏻