Alva - Jobylon integraatio-opas

Integraation käyttöönotto

Integraation käyttöönottoa varten Jobylon tarvitsee Alvan asetuksista löytyvän rajapinta-avaimen (API key). Kun avain on toimitettu Jobylonille, Jobylon aktivoi integraation.

Lyhyesti:

1. Pyydä API key Alvalta. Avain löytyy Alvan asetussivulta

2. Toimita avain Jobylonille, niin Jobylon aktivoi integraation

Mitä integraatio tukee?

Testien manuaalinen lähetys - per hakemus tai massana

Yksittäiselle hakijalle lähettäminen

Lähettääksesi testin yksittäiselle hakijalle, avaa hänen hakijaprofiilinsa Jobylonissa, klikkaa kolmen pisteen kohdalta ja valitse "Lähetä testi".

Testien lähettäminen massana

Lähetä testit monelle hakijalle samanaikaisesti valitsemalla haluamasi hakijat ja klikkaamalla testien lähetyspainiketta:

Automaattinen lähetys tietyssä rekrytointivaiheessa

Kuinka ottaa käyttöön:

Jos testit halutaan lähettää automaattisesti tietyssä rekrytointivaiheessa, tulee Jobylonin tehdä asetukset. Olethan siis yhteydessä Jobylonin yhteyshenkilöönne.

Kuinka lähetys toimii:

Jobylon asettaa testit lähtemään automaattisesti haluamassanne rekrytointivaiheessa. Tämä asetus voidaan ottaa käyttöön per työpaikkailmoitus tai per työpaikan mallipohja (eli ei esimerkiksi koko yrityksen alle).

Kun Jobylon on määritellyt testit lähtemään tietyssä rekrytointivaiheessa, voitte nähdä asetukset ja tehdä muutoksia kunkin työpaikkailmoituksen alta (alla oleva kuva). Täällä voitte valita lähetettävän testin sekä mahdolliseen viiveen.

Pääsy integraatioasetuksiin:

Automaattisen lähetyksen käyttöönotto:

Tiivistettynä

Mikä on mahdollista:

• Testien manuaalinen lähettäminen, yksittäin tai massana

• Testien automaattinen lähettäminen, täytyy olla sidottuna tiettyyn rekrytointivaiheeseen