Slå ihop ansökningar

Slå ihop flera ansökningar från samma kandidat och få bättre koll

Aref Abedi avatar
Skrivet av Aref Abedi
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du jobbar med flera rekryteringar samtidigt kan det hända att samma kandidat ansöker till flera av dina jobb. Detta är självklart något positivt eftersom att de tydligt visar i ett intresse av dig som potentiell arbetsgivare.

Men med det sagt så är kandidater oftast bara relevanta för en rekrytering i taget och därför kan du komma att uppskatta Jobylon's merge funktion.

Börja med att klicka fram kandidatens ansökningar. Se video nedan:

Leta fram dubbletterna du vill slå ihop och klicka på "Merge". Du kommer nu att få frågan att välja vilken ansökan som ska vara den primära. Om samma data skulle finns i båda ansökningarna så kommer den du valt som den primära ansökan att prioriteras och därmed skrivs den andra datan över.

Det var allt! 🙌 Om du har slagit ihop ansökningar så kommer det att synas i kandidatens logg, på så sätt blir det tydligt när och av vem ihopslagningen gjordes.